Dansk Fodbold

Rørt Hareide: Alle elsker jo Eriksen

I et interview på Kanal 5 inden aftenens landskamp mod Serbien, åbner en tydeligt bevæget Åge Hareide op om forholdet til den danske kreatør.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen vendte her til aften tilbage til Parken efter den tragiske ulykke i sommer under EM.

Inden kampstart var Åge Hareide inviteret i danske optaktstudie på Kanal 5. Her forklarede han, hvad Eriksen har betydet for landsholdet og ham personligt.

– Det er fantastisk, at han er tilbage. Jeg har talt med ham i telefon inden, og hele verden elsker Christian Eriksen, siger den tidligere landstræner til Kanal 5.

Om Eriksens kollaps for snart et år siden Parken, forklarer Hereide også, at det var en svær tid for ham personligt.

– Det var hårdt. Det er jo specielt, når du kender folk og har været meget tæt på dem. Men det, vi fik vist, var det danske sammenhold. Ikke blot i øjeblikket men også i kampene efter, hvor spillerne stod sammen og kom hele vejen til semifinalen.

Inden kampstart blev Christian Eriksen også hyldet af Åge Hareide, som har haft enorm betydning for det danske landshold.

Det var om nogen nordmanden, som lagde grundstenene til Eriksens succes på det danske landshold. I alt stod han i spidsen for 40 kampe på det danske landshold i perioden 2016-2019.

Den danske ekvilibrist kvitterede med 23 kasser i selvsamme periode.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P