Dansk Fodbold

Mæhle åbner for klubskifte: Går ikke med negative tanker 

Det halter med spilletiden for Joakim Mæhle i Atalanta. Fortsætter den tendens, så skal han et andet sted hen og spille, siger han nu.

Joakim Mæhle
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Joakim Mæhle har en kæmpe stjerne på det danske landshold, hvor han er blandt de sikreste navne på holdkortet med sin voldsomme og ukuelige arbejdsindsats i hver eneste kamp.

Sådan ser klubsituationen dog ikke ud i Atalanta, hvor danskeren kæmper gevaldigt med spilletiden for tiden. Således er det blot blevet til spilminutter, der svarer til tre hele kampe i Serie A i 2022.

Nu afslører han overfor Ekstra Bladet, at han er opmærksom på situationen og må tage det til efterretning, hvis det ikke bliver ændret i løbet af foråret.

– Jeg går ikke med negative tanker, og ingen kan spå om fremtiden. Men bliver situationen værre, så må vi jo se på det. Kommer jeg ikke til at spille fast i Atalanta, så gør jeg det et andet sted, lyder det således Joakim Mæhle.

Her afslører den alsidige landsholdsspiller også, at det ikke er en situation, som han kan tale med sin klubtræner, Gian Gasperini, om.

– Han er ikke en træner, man taler mest med, lyder det kortfattet fra den populære landsholdsspiller.

Kaptajn Kjær: Ville utroligt gerne gå ind med Eriksen

Kampen mellem Holland og Danmark spilles lørdag aften klokken 20:45 og kan følges på Kanal 5 og discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P