Dansk Fodbold

Kaptajn Kjær: Ville utroligt gerne gå ind med Eriksen

Simon Kjær ærger sig over, at han ikke kan være ved Christian Eriksens side i comebacket på landsholdet.

Simon Kjær
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lørdag aften spiller Danmark testkamp mod Holland på udebane i et opgør, der meget vel kan blive Christian Eriksens comeback til det danske landshold.

Her er Christian Eriksens gode ven og landsholdskaptajn, Simon Kjær, dog ikke med grundet en alvorlig korsbåndsskade, som han i øjeblikket genoptræner fra at blive klar igen.

En situation, der ærgrer midterforsvaren, da han gerne ville have være gået på banen med sin landsholdskollega. Det fortæller Kjær til Ekstra Bladet.

– Jeg er faktisk helt ked af ikke at være der med ham, men jeg har talt meget med ham undervejs og er ikke overrasket over, at han så hurtigt efter sit comeback er helt på toppen igen, indleder Simon Kjær og fortsætter:

– Jeg ved, at jeg kommer til at sidde og tænke på, at jeg desværre kan ikke gå ind på banen med ham. Det ville jeg utroligt gerne.

– Men der er en ting, vi bare allesammen skal huske, og det er, at det jo kun er glædeligt og helt fantastisk, at Christian nu er tilbage og kan gøre det, han elsker – at spille fodbold, slutter Simon Kjær.

Hollandsk stjerne om Eriksen-kollaps: Husker tydeligt den aften

Kampen mellem Holland og Danmark spilles lørdag aften klokken 20:45 og kan følges på Kanal 5 og discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P