3F Superligaen

Roony om landsholdsudtagelse: Jeg skal bare vise mig frem

Roony Bardghji er blevet udtaget til det svenske U21-landshold, og den unge FCK'er er opsat på at vise sig frem fra sin bedste side.

FCK's Roony Bardghji vil vise sig frem på det svenske U21-landshold.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Roony Bardghji har efterhånden slået sit navn fast i dansk fodbold med syvtommersøm.

Tilbage i efteråret blev han den yngste FCK-debutant i Superligaen, og kort efter blev han den yngste målscorer i Superligaens historie.

Siden er han blevet noteret for syv kampe for F.C. København. Nu har han muligheden for at opnå endnu en milepæl, da han er blevet udtaget til det svenske U21-landsholds EM-kvalifikationskamp mod Irland den 29. marts. Hvis han kommer på banen, bliver han den yngste debutant nogensinde på det svenske U21-landshold.

– Jeg vidste, at jeg var i bruttotruppen, men nu er det officielt – og jeg er rigtig glad og stolt. Det er en stor udfordring for mig, og det er noget specielt at tage sådan et skridt i landsholdssammenhæng allerede. Jeg skal bare vise mig frem fra min bedste side, siger 16-årige Roony Bardghji til FCK’s egen hjemmeside.

FCK-fans ville vække PSV-spillere med fyrværkeri – Var det forkerte sted

Roony Bardghji og resten af FCK spiller torsdag aften klokken 18.45 mod PSV i Parken, hvor der skal findes en vinder af Conference League-ottendedelsfinalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P