Premier League

Succesfuld Chelsea-lejesvend: Føler mig stadig som en del af klubben

Conor Gallagher gør det fremragende for Crystal Palace, som han er udlejet til fra Chelsea. Den unge midtbanespiller fortæller, at han stadig føler sig som en del af Chelsea, men at han ikke har truffet nogen beslutning om sin fremtid.

Gallagher, Crystal palace, Chelsea, Premier League
Conor Gallagher er udlejet til Crystal Palace fra Chelsea. Foto: Scanpix/Ritzau

Chelsea-ejede Conor Gallagher gør det fremragende for Crystal Palace, som han er udlejet til.

Gallagher har spillet adskillige kampe for Chelseas ungdomshold, men har aldrig fået debut for Chelsea i Premier League. Selvom Gallagher nu er udlejet til Crystal Palace, føler han sig stadig tæt forbundet til Chelsea.

-Jeg er ofte i kontakt med Chelsea, og jeg ved, de holder øje med mig. De har medarbejdere ansat til at holde øje med klubbens udlejede spillere, og derfor føler jeg mig stadig som en del af Chelsea, fortæller Gallagher til the Evening Standard og fortsætter,

-De fortæller mig, hvad jeg gør godt, og hvad jeg kan forbedre. Det passer mig rigtig godt, så jeg er glad for at have Chelsea, siger Gallagher.

Medie: Barca lurer på verdensstjerne

Gallaghers succes i Crystal Palace har allerede fået mange til at spekulere i, hvor den 22-årige midtbanespiller skal spille, når hans lejeophold slutter til sommer. Men det har hovedpersonen ikke gjort sig mange tanker om.

-Jeg har ikke tænkt særlig meget over, hvad der skal ske i fremtiden. Jeg prøver i stedet at tage det, som det kommer, siger Gallagher.

Gallagher blev i sidste uge kåret som Årets unge spiller til London Football Awards.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P