Champions League

Nedslået PSG-træner: En unfair dom der satte Real Madrid igang

Efter klubbens nederlag til Real Madrid var det en yderst skuffet PSG-træner, der mødte pressen. Han var især skuffet over dommeren og VAR.

Mauricio Pochettino var skuffet over resultatet og dommerens indsats mod Real Madrid
Foto: Ritzau Scanpix / JAVIER SORIANO / AFP

Paris Saint-Germain røg ud på en klokkeklar fejldom.

Det er PSG-manager, Mauricio Pochettinos, dom efter 3-1 nederlaget til Real Madrid onsdag aften.

Franskmændene førte ellers 1-0, men efter 61 minutter jokkede målmand Donnaruma i det og fik ikke clearet bolden ordentligt, hvorefter Real Madrids angriber Karim Benzema satte en tackling ind og erobrede bolden.

Dommeren og efterfølgende VAR fandt ikke nogen strafbar forseelse forud for scoringen til 1-1, hvilket frustrerer den argentinske træner.

– Det er ikke svært. Det er til gengæld tydeligt. Vi får et mål imod os, og det er utroligt, for det var en klokkeklar fejl. Vi var det bedste hold, og det er skuffende, når hele kampen ændrer sig, og når Real Madrid får tro på tingene. Det er svært at håndtere, sagde Pochettino efter kampen ifølge TV3+.

Rygterne florer i Paris: Zidane kan tage over efter Pochettino

– Det ændrede kampen fuldstændigt. Det ændrede stemningen. Vi laver fejl. Det er klart. Men når noget meget unfair sker, så er det svært for spillerne at bevare roen, konkluderede træneren, der dermed ikke blev træneren, der sikrede Champions League-trofæet til den ambitiøse klub.

Du kan selv høre manageren i videoklippet øverst.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P