Premier League

Tuchel om Abramovich-spørgsmål: Stop! Jeg er ikke politiker

Thomas Tuchel er efterhånden træt af at svare på spørgsmål om Chelsea-ejer, Roman Abramovich, der i sidste uge trådte et skridt væk fra klubben som følge af Ruslands invasion af Ukraine.

Tuchel, Chelsea, Premier League, Fa Cup, Ukraine,Abramovich
Thomas Tuchel har nået sin grænse, når det kommer til spørgsmål om Chelsea-ejeren, Roman Abramovich. Foto: Scanpix/Ritzau.

Chelseas træner, Thomas Tuchel, føler efterhånden, at han har besvaret nok spørgsmål omhandlende Chelsea-ejer, Roman Abramovich’, nye rolle i klubben.

Abramovich valgte kort efter den russiske invasion af Ukraine at videregive ledelsen af Chelsea til klubbens velgørende fond, eftersom den russiske milliardær angiveligt har tætte bånd til Ruslands præsident, Vladimir Putin.

Tuchel: Abramovich’ beslutning påvirker ikke mit arbejde

Tuchels tålmodighed blev i dag opbrugt på pressemødet forud for Chelseas Fa Cup-kamp mod Luton, hvor pressen blev ved med at spørge ind til Abramovich’ rolle i Chelsea.

– Lyt til mig. Stop! Jeg er ikke politiker. Du er nødt til at stoppe. Jeg bliver ved med at gentage mig selv. Jeg har det ikke godt med at svare på disse spørgsmål, for jeg har aldrig selv oplevet krig, sagde Tuchel og fortsatte,

– Jeg er heldig, at jeg sidder her i fred og ro. Jeg gør mit bedste, men du må stoppe med at stille de spørgsmål. Jeg har ingen svar, sagde Thomas Tuchel.

Se klippet her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P