3F Superligaen

Arteta åbner døren: Wilshere kan komme tilbage til Arsenal efter AGF

Engelske Jack Wilshere fik ikke bare den danske men hele den internationale fodboldverden til at spærre øjnene op, da han skrev kontrakt med AGF. Han kan dog stadig have en fremtid i barndomsklubben Arsenal, lyder det fra klubbens manager Mikel Arteta.

Jack Wilshere Mikel Arteta Arsenal AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Superligaen har igennem årene haft store profiler, men og selvom han endnu ikke har spillet et eneste minut, så lægger Jack Wilshere sig allerede helt op i toppen af den kategori.

Den i dag 30-årige englænder fik for nærmest præcis 11 år siden sit helt store gennembrud på den internationale scene, da han som bare 19-årig gjorde Xavi, Andrés Iniesta og Sergio Busquets rundtossede, da Arsenal slog historiens måske bedste FC Barcelona-mandskab med 2-1 på The Emirates.

Dengang var det Arsene Wenger, der stod på sidelinjen for Arsenal. Posten som manager i klubben fra Nordlondon er siden overtaget af spanske Mikel Arteta, og han regner faktisk med, at Wilshere en dag vender tilbage til sin barndomsklub.

– Jeg tror alle i klubben vil være villige til at åbne dørene for ham og forsøge at finde en rolle til ham, der vil passe alle. Det tror jeg vil ske helt naturligt i fremtiden, lyder det fra Arteta.

Wilshere har denne vinter været tilbage på træningsbanerne i Arsenal, hvor han har hold formen i lige, og det har ikke kun gavnet den 30-årige midtbanespiller selv.

– Jeg tror, jeg taler på alle i klubbens vegne, det har været en absolut fornøjelse at have Jack tilbage. At nyde at se han spille ved siden af os, at have ham omkring os, den inspiration han er for alle de unge mennesker. Forhåbentlig kan vi hjælpe ham – vi har hjulpet ham en smule, for han var i tvivl om, hvad han skulle gøre, om han skulle starte som træner eller fortsætte med at spille, lyder det fra Arteta.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
AGF-sportsdirektør fnyser af AaB’s Wilshere-kommentar

Den tidligere midtbanemakker i Arsenal har også et bud på, hvorfor Wilshere i sidste ende valgte at fortsætte den aktive karriere i stedet for allerede nu at gå træner-vejen.

– Jeg tror, denne gruppe spillere har givet ham trangen til igen at opleve dagligt, hvor storslået det er at føle sig som en fodboldspiller, og det tror jeg, han ønsker at opleve igen. Vi ønsker ham held og lykke, lyder det fra Arteta.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Jan Bech afslører: Vi fik ham også tilbudt

Jack Wilshere har spillet 40 europæiske kampe med fem mål til følge. Han har spillet 182 kampe i Premier League, og så har han 34 A-landskamp for England på cv’et.

Det forventes, at den 172 centimeter høje midtbanespiller får debut for AGF, når aarhusianerne på fredag møder Vejle på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P