Europæisk Fodbold

Randers-anfører: Leicester må gerne tænke – ‘Det her skal bare overstås’

Randers FC's chancer for videre avancement mod Leicester City kan på papiret virke som umuligheden selv, men står det til Vito Hammershøy-Mistrati, er planen, at angribe kampen – og bruge rollen som underdogs på positiv vis.

Vito Hammershøy-Mistrati er vellidt som anfører for Randers FC
Foto: Alexander Walther Petersen/campo.dk.

HOTEL SIRENE BELEK

Leicester City venter i næste runde af UEFA Conference League, som ifølge Randers’ anfører, Vito Hammershøy-Mistrati, bliver en kamp de sent vil glemme – men også en kamp, hvor de har alt at vinde.

– Det bliver en oplevelse for livet. Det bliver noget vi skal nyde, men vi er der heller ikke bare oplevelsens skyld og for at mærke stemningen. Vi er der for at vinde. Det bliver svært, men vi har nogle okay muligheder, siger Vito Hammershøy-Mistrati til campo.dk og tilføjer:

– Thomas Thomasberg har også lagt meget vægt på, vi skal spille vores chance. Så det kommer vi til. Planen er ikke, at vi skal stille os ned i 90 minutter og forsvare, men det kan godt være at det ender sådan, konstaterer den nyslåede Randers-anfører, der desuden ser det som en klar fordel, at de starter på udebane mod ’The Foxes’.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Thomasberg før Leicester: Ligner umulig opgave – går selvfølgelig efter sensationen

– Det synes jeg faktisk er en fordel. Jeg kunne forestille mig, de vil undervurdere os lidt og tænker: ’det her skal bare overstås’. Så hvis vi kan få en uafgjort eller en smal sejr, står vi lige pludselig godt rustet til kamp to, understreger den optimistiske Randers-profil.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Men selvom Leicester-holdet måske vil undervurdere de lyseblå kronjyder, mens Brendan Rodgers tidigere har udtalt, at han ikke aner noget om Conference League, er det immervæk den eneste turnering udover Premier League, som Kasper Schmeichel & co. er tilbage i.

Derfor må man formode, at den nye europæiske turnering har fået lidt mere at sige for den centraltplacerede engelske fodboldklub. Og her handler det altså ifølge Hammerhøy-Mistrati om, at spille kortene kløgtigt.

– Det handler om at være klog. Hvis vi ikke har spillere, som rammer det niveau Leicester rammer, må vi slå dem på andre parametre. Der har vi arbejdet meget med dødboldsituationerne, slutter Vito til campo.dk, der særligt ser James Madison og Jamie Vardy som to af de største trusler.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Tidligere AGF’er om halvforbudt skifte: Det er værre, hvis man er fra byen

Randers FC starter på udebane torsdag d. 17 kl. 21:00 på King Power Stadium, mens returen bliver spillet på hjemmebanen Cepheus Park en uge efter.




Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P