Dansk Fodbold

Jønsson og interessen fra spansk storklub: Kæmpe mål med VM på cv’et

Den danske midtbanespiller Jens Jønsson blev i det forgange transfervindue sat i forbindelse med storklubben Valencia. I forhold til danskerens nuværende klub Cadiz ligger Valencia 800 kilometer op ad den spanske sydkyst og højere i LaLiga-tabellen, og Jønsson håber på at få prøvet sig af i en større klub og måske spille sig ind i VM-varmen hos Kasper Hjulmand.

Jens Jønsson i aktion mod Valencia CF der har vist interesse for danskeren
Jens Jønsson i aktion mod Valencia CF der har vist interesse for danskeren. Foto: Ritzau Scanpix / Jose Jordan / AFP

Danske Jens Jønsson har allerede etableret sig i LaLiga.

Især i sidste sæson var den tidligere AGF’er et solidt kort for oprykkerne fra Cadiz, der nu i anden sæson i LaLiga kæmper lidt mere for at få pointene i hus.

Klubben har skiftet træner, hvilket egentlig passer danskeren fint, selvom den nye chef på sidelinjen også har taget et par af sine egne spillere med.

– Det er spændende. Han kommer med nogle andre ideer og tiltag, og det har været befriende at røre bolden lidt mere. Nu er der lidt mere fokus på os selv, uden at vi nødvendigvis skal spille som Barcelona. Men der er bare mere fokus på, hvad vi skal gøre med bolden, og det har været fint, siger Jens Jønsson til campo.dk.

Det er et kæmpe mål for mig at få VM på cv’et

– Jens Jønsson

Danskeren har kontraktudløb til sommer, men en klausul i kontrakten kan forlænge opholdet i den gule bluse hos Cadiz CF.

– Jeg har en klausul i min kontrakt, at hvis jeg spiller x-antal kampe, så bliver den forlænget. Men jeg kunne godt tænke mig at prøve noget andet, og jeg kunne godt tænke mig at blive i Spanien. Jeg er vild med landet og ligaen, og jeg elsker at bo her. Og jeg kunne da godt tænke mig at prøve noget mere, konstaterer den 29-årige aarhusianer.

– Jeg vil selvfølgelig gerne se, hvor langt jeg kan drive det. Men der skal jo tre til tango. To klubber og en spiller.

Jens Jønsson var senest i aktion mod Færøerne og her mod Skotland i november måned. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Eriksen afslører: Tidligere holdkammerat har hjulpet mig meget

I januar, mens mange klubber handlede spillere i transfervinduet, blev Jens Jønssons navn nævnt i forbindelse med den spanske klub Valencia CF, hvorfra danske Daniel Wass skiftede til Atletico Madrid. Og netop Valencia ville være et godt skifte, vurderer hovedpersonen selv.

– Jeg er da glad og stolt over, at Valencia er interesseret, og det vidner om, at det jeg har gjort hernede ikke er helt sort. Jeg tager det som et skulderklap. Det er jo en kæmpe klub og et naturligt skridt op.

– Det vil 100% også være en mulighed for at konkurrere om en plads i VM-truppen til efteråret, og det er et kæmpe mål for mig at få VM på cv’et. Og en storklub a la Valencia, slutter Jens Jønsson.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: Her er tidligere Wolves-danskers nye klub

Den danske landsholdsspiller kom i aktion med 10 minutter igen af lørdagens 0-0 kamp mod Celta Vigo.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P