3F Superligaen

Skadet AGF-profil: Håber jeg er klar til premieren

Mikael Anderson sidder i øjeblikket ude med en skade. Dog håber han at være klar til forårspremieren mod SønderjyskE den 18. februar.

Mikael Anderson håber snart at være sin skade kvit.
Mikael Anderson håber snart at være sin skade kvit. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

PINATAR ARENA, MURCIA

AGF’s midtbaneprofil, Mikael Anderson, pådrog sig en skade på klubbens første træningslejr, hvorfor han i øjeblikket er ukampdygtig. Dog tror og håber han på at være klar til AGF’s åbningskamp i forårssæsonen den 18. februar, hvor man på udebane møder SønderjyskE.

Det fortalte han i et tv-interview med campo.dk torsdag aften efter AGF’s træningskamp mod det norske mesterhold, Bodø/Glimt:

– Jeg døjer med en skade, som jeg pådrog mig på vores første træningslejr. Jeg er godt på vej tilbage, men har nok problemer til, at jeg ikke deltog i kampen, fortæller Mikael Anderson til campo.dk og fortsætter:

– Vi har en klar målsætning om, at jeg skal være klar til den første kamp (i Superligaen, red.). Jeg håber det selvfølgelig, men man ved jo aldrig, hvordan det kommer til at gå. Nu tager vi det lige stille og roligt, og så håber vi, at jeg er klar til kampen, siger Mikael Anderson, som i tv-interviewet også sætter ord på sin tilbagevenden til Aarhus og AGF.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
David Nielsen efter norsk testkamp: Disse to imponerede mig

Du kan se hele interviewet med Mikael Anderson i videoplayeren øverst oppe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P