Premier League

Eriksen til Thomas Frank: Jeg har aldrig trænet så hårdt

Thomas Frank mødte torsdag den danske presse, som kunne stille spørgsmål til den helt store handel i vinterens transfervindue - Christian Eriksen. Hvis alt går vel, så får vi Christian Eriksen at se i aktion inden længe.

Thomas Frank tror på hurtigt Christian Eriksen comeback
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Phil Noble

Christian Eriksen har ikke spillet fodbold i syv måneder, og derfor venter millioner af fodboldfans verden over med spænding for at se den elegante danske midtbanespiller på grønsværen i Premier League igen.

Som manager i Brentford FC er Thomas Frank manden, der skal bringe danskeren i spil, og hvis alt går vel, venter Christian Eriksens comeback til fodbolden ikke langt ude i fremtiden.

Vi snakker uger.

– Jeg håber så hurtigt som muligt. Det snakkede vi om, allerede ved vores første aftale. Han sagde, at han har aldrig trænet så hårdt i hele sit liv. Så han har en fysisk fin grundform, og han er en naturlig løber, så han tager ikke måneder om at komme i topform.

– Så jeg ved det ikke. Vi skal også se, om vi kan spille en træningskamp. Om der går to uger eller fire eller fem uger. Det ved jeg helt ærligt ikke, siger Thomas Frank.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brentford afslører Christian Eriksens trøjenummer

Thomas Frank testet positiv for COVID-19 – dansker som afløser

Se videon ovenfor, hvor Thomas Frank også fortæller om, hvordan Christian Eriksen passer ind hos Brentford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P