Premier League

Brentford-assistent: Sådan kom Eriksen til klubben

Assistenttræner i Brentford FC Brian Riemer forklarer, hvordan den indledende kontakt med Christian Eriksen foregik og til sidst endte i en kontrakt.

Der var hurtig god stemning mellem Brentford og Christian Eriksen
I Brentford vidste man i god tid, at Christian Eriksen ville vælge at skrive kontrakt, forklarer assistenttræner Brian Riemer. Foto: HANNAH MCKAY/Ritzau Scanpix.

Der var hurtigt god stemning mellem Brentford FC og Christian Eriksen, da Premier League-klubben ved juletid tog kontakt. Det forklarer Brentfords danske assistenttræner Brian Riemer i et interview med Tipsbladet.

– Det startede egentlig bare med, at Thomas (Frank, red.) og jeg besluttede os for at ringe til Christian Eriksen for at tage en uformel snak. Og så var der bare gode vibes på begge sider af bordet, siger han til Tipsbladet.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Brentford afslører Christian Eriksens trøjenummer

Fra den indledende kontakt til visheden om, at den danske verdensstjerne ville skrive kontrakt med London-klubben med de mange danskere gik der ikke lang tid, forklarer Brian Riemer:

– Vi vidste relativt hurtigt, at der var en chance for at hente Christian Eriksen. Og så har vi de sidste par uger været klar over, at det ville komme til at ske, siger han.

Ifølge assistenttræneren er Eriksen endnu ikke ankommet til London, og man ved derfor heller ikke nærmere om hans fysiske formåen. Det forventes, at Christian Eriksen ankommer i løbet af de kommende dage.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P