Premier League

Vild udvikling: Mason Greenwood fjernet fra FIFA 22 efter anklager om overfald og voldtægt

EA Sports har fjernet Mason Greenwood fra FIFA 22 med øjeblikkelig virkning.

Mason Greenwood fra Manchester United er blevet fjernet fra FIFA 22.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Sagen om Manchester Uniteds Mason Greenwood fortsætter i allerhøjeste grad med at udvikle sig, og nu har EA Sports valgt at fjerne ham fra det populære spil FIFA 22. Det beretter flere engelske medier.

Mason Greenwood har de seneste dage oplevet en radikal ændring af tilværelsen, siden United-spillerens ekskæreste søndag anklagede ham for overfald og voldtægt på Instagram.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Manchester United suspenderer Mason Greenwood efter anklager på Instagram

Det førte sidenhen til en suspendering af Mason Greenwood fra Manchester United, og kort tid efter kunne man læse, at Greater Manchester Police havde varetægtsfængslet en 20-årig mand for netop det, Mason Greenwood blev anklaget for af sin ekskæreste på Instagram.

Siden har Nike suspenderet sin aftale med den 20-årige United-spiller, og mandag kunne man så læse, at politiet Greater Manchester Police havde valgt at forlænge varetægtsfængslingen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Greenwood forbliver i politiets varetægt – yderligere afhøringer pågår

Samtidig beretter flere medier, herunder engelske Daily Mail, at flere af Mason Greenwoods holdkammerater er stoppet med at følge den unge spiller på det sociale medie Instagram. Der skulle her være tale om blandt andre Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, David de Gea og Marcus Rashford.

Det er heller ikke længere muligt at købe en trøje med Mason Greenwoods navn på i Manchester Uniteds onlineshop.

Mason Greenwood har endnu ikke udtalt sig i forhold til anklagerne mod ham, og der er fortsat ikke rejst sigtelse i sagen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P