Premier League

Greenwood forbliver i politiets varetægt – yderligere afhøringer pågår

Manchester Uniteds stjernespiller, Mason Greenwood, forbliver i Politiets varetægt, mens de vil foretage yderligere afhøringer i sagen. Det skriver BBC.

Van de Beek og Greenwood i United-trøjen.
Foto: Gareth Copley/Reuters/Ritzau Scanpix.

Mason Greenwood skal forblive i varetægt hos Greater Manchester Police, skriver engelske BBC, der dermed også sætter navn på den 20-årige mand, politiet har anholdt, men som politiet ikke selv har nævnt med navns nævnelse.

Den 20-årige Manchester United-spiller blev anholdt søndag dag, og nu har politiet ifølge tv-kanalen skaffet sig mere tid til at afhøre Greenwood, der blev anholdt med mistanke om voldtægt og overfald.

Manchester United har meldt ud i en potentiel sag mod klubbens talent Mason GreenwoodGreenwood blev anholdt søndag efter beskyldninger på sociale medier, og nu fortsætter afhøringerne.

– Detektiver har fået yderligere tid til at tale med en mand i 20’erne, som er tilbageholdt mistænkt for voldtægt og overfald af en kvinde. Afhøringen er i gang, og offeret bliver tilbudt specialiststøtte, udtaler Greater Manchester Police.

Manchester United har tidligere meddelt, at angriberen ikke ville vende tilbage til træning eller kampe indtil videre, og Greenwood selv har ikke reageret på beskyldningerne på de sociale medier.

– Vi minder folk om at undgå enhver kommentar eller deling af billeder, der kan kompromittere ofrets ret til livslang anonymitet eller risikere at skade en direkte efterforskning med aktive sager, lyder det endvidere fra det engelske politi.

Mason Greenwood skrev under en fire-årig aftale med Manchester United i februar 2021.

Der er ikke rejst nogen sigtelse mod Mason Greenwood.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P