Dolbergs Nice slog PSG på straffe i pokalen

1/8-finalen mellem PSG og Nice i Coupe de France måtte afgøres på straffespark efter 0-0 i ordinær spilltid.

På januar transfervinduets sidste dag skulle Paris Saint-Germain hjemme på Parc des Princes møde OGC Nice i den franske pokalturnering, Coupe de Frances, 1/8-finaler, hvor danske Kasper Dolberg var med fra start.

Det var dog ikke danskeren, som stjal overskrifter fra kampens startfløjt, da Lionel Messi var med fra start for PSG for første gang siden den 22. december. Det skyldes, at den argentinske verdensstjerne har siddet ude i en længere periode med Covid-19.

OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

Efter 90 minutter var stillingen fortsat 0-0, hvilket betød, at 1/8-finalen skulle afgøres på straffespark.

Her viste Nice sig som det bedste mandskab, da den tidligere Bayern München-spiller Dante på køligste vis chippede bolden ind bag Gianluigi Donnarumma i PSG-målet, mens unge Xavi Simons brændte for Paris-klubben.

Dermed er Kasper Dolberg og Nice klar til kvartfinalerne i Coupe de France.