1 min læsningVild udvikling: Manchester United-stjerne suspenderet – politiet anholder 20-årig mand

Greater Manchester Police fortæller til engelske medier, at de har anholdt en 20-årig ung mand. Anholdelsen kommer samme dag, som Manchester United har suspenderet spilleren Mason Greenwood fra al træning og kamp.

1 min læsning
Mason Greenwood er suspenderet af Manchester United
Foto: Ritzau Scanpix / Phil Noble

Manchester United er ved at få en rigtig træls sag på nakken, og klubbens unge stjernefrø, Mason Greenwood, kommer ikke til at spille fodbold igen foreløbig.

Tidligere søndag kom det frem i engelske medier, at et engelsk kvinde har anklaget Manchester Uniteds kantspiller for vold. Anklagerne er blevet fremsat på Instagram men siden fjernet.

Senere søndag meddelte Greater Manchester Police, at de havde et øje på udviklingen i sagen, og nu har politiet så bekræftet, at de har anholdt en 20-årig ung mand for vold.

Politiet nævner ikke noget navn i deres officielle pressemeddelelse.

Greenwood, der har 129 kampe for klubben, blev tidligere suspenderet fra al træning og kamp, og hans personlige sponsor, Nike, har udtalt, at de er:

– Dybt bekymrede over de foruroligende påstande og vil fortsat nøje overvåge situationen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Manchester United suspenderer Mason Greenwood efter anklager på Instagram

Tidligere søndag offentliggjorde Manchester United følgende statement:

– Vi er opmærksomme på billeder og påstande, der cirkulerer på sociale medier. Vi vil ikke kommentere yderligere, før fakta er klarlagt. Manchester United tolererer ikke vold af nogen art.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer