1 min læsningArsenal kontakter spansk landsholdsangriber – direkte kontakt!

I Arsenal håber man på, at PSG køber Dembélé i Barcelona, så Barcelona kan købe Aubamayang i Arsenal, så The Gunners selv kan hente en ny angriber. Forvirret?

1 min læsning
Alvaro Morata er blevet kontaktet af Arsenal
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Jennifer Lorenzini

Der skal nemlig ryddes op på lønningslisterne rundt omkring i de store europæiske klubber, før der kan hentes nye spillere til.

I Arsenal håber de på, at FC Barcelona ender med at købe Pierre-Emerick Aubamayang, hvilket dog vil kræve, at den spanske storklub selv kommer af med den løntunge franskmand Ousmane Dembélé.

Arsenal vil nemlig gerne bytte upopulære Aubamayang ud med den spanske landsholdsangriber Alvaro Morata. Det er den spanske avis AS, der skriver, at Arsenals assistent manager, Miguel Molina, personligt har ringet til Alvaro Morata for at overbevise ham om at skifte til ‘The Gunners’.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Rygtet til Arsenal over længere tid – Nu er han spottet i London

Molina har tidligere arbejdet med Morata i Atletico Madrid, og han ringede for at forsikre Morata om, hvordan han ville passe ind på London-holdet.

Morata er i øjeblikket udlejet til Juventus fra Atletico Madrid, men Juventus’ køb af ​​Dusan Vlahovic betyder, at ‘Den Gamle Dame’ tilsyneladende skulle være parat til at opsige sit lån.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer