AGF skilte Esbjerg ad i træningskamp med 7-0

Der var stor klasseforskel, da AGF tog imod Esbjerg fB i træningskamp, hvor aarhusianerne storsejrede.

AGF storsejrede, da Esbjerg fB besøgte Aarhus i træningskamp

AGF tog lørdag formiddag imod NordicBet Liga-mandskabet, Esbjerg fB, i en træningskamp på Fredensvang. Det skulle dog vise sig, at der ikke var meget matchning mellem de to mandskaber.

Her tog AGF nemlig en hurtig føring efter blot få minutter og kunne således gå til pause med 4-0.

I anden halvleg fortsatte aarhusianerne dog ufortrødent videre og da kampen blev fløjtet af, havde AGF sikret sig en storsejr på 7-0 over vestjyderne.

AGF’s mål blev sat ind af to gange Patrick Mortensen, Yann Bisseck, Jón Thorsteinsson, to gange Albert Grønbæk og Dawid Kurminowski.

Officielt: AGF forlænger med alsidig forsvarsspiller

Nu venter der AGF en træningslejr i Alicante fra den 31. januar til den 11. februar, hvor man blandt andet skal op imod svenske IF Elsborg og norske Bodø/Glimt.