1 min læsningCV sælger ud: Brøndby-profil på vej til Serie A

Ifølge den troværdige transfer-guru, Fabrizio Romano, skifter Morten Frendrup fra Brøndby til italienske Genoa.

1 min læsning
Transferjournalisten Fabrizio Romano skriver, at Morten Frendrup er tæt på et skifte til italienske Genoa. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere skrev journalisten, Gianluigi Longari, at Andres Maxsø er tæt på et skifte til franske Bordeaux.

Nu ser det ud til, at Brøndby IF bliver endnu en profil fattigere, da Morten Frendrup nu rygtes til Genoa i Serie A.

Det er denne gang den normalvis velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, der er aktiv med en danskernyhed på sin twitter-profil. Journalisten henviser til Gianluca Di Marzio, der er international reporter for SkySports. Ifølge ham skifter den 20-årige midtbanespiller for omkring 26 millioner kroner.

Frendrup spillede sig op gennem Brøndby’s ungdomsrækker, indtil han i 2018 trådte ind på førsteholdet. Her har han spillet 93 kampe, scoret tre mål og lavet fire assists. Den unge profil har desuden kontraktudløb til sommeren 2023.

Med det angivelige skifte til Genoa skal Frendrup bidrage til, at klubben kommer væk fra placeringen under nedrykningsstregen. Klubben ligger i øjeblikket nummer 19 i Serie A med fem point op til 17. pladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer