1 min læsningBrøndby-back efter sejr i testkamp: Det så bedre ud i dag

Brøndby vandt fredag en testkamp mod Viborg FF, og Andreas Bruus mener da også, at Brøndby tog sig bedre ud i årets anden testkamp.

1 min læsning
Brøndbys Andreas Bruus mener, at det så bedre ud i kampen mod Viborg FF.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Brøndby tabte årets første testkamp til Lyngby for lidt mindre end en uge siden. Her var det især seks forfærdelige minutter, hvor Brøndby indkasserede tre mål, der var skyld i nederlaget.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Seks forfærdelige minutter: Brøndby sat på plads af 1. divisionsklub

Fredag spillede Brøndby så sin anden testkamp i det nye år, og her endte klubben fra Vestegnen med at vinde 2-1 over Viborg FF. Brøndby-backen Andreas Bruus fortæller i et interview på Brøndbys hjemmeside, at det ikke blot var resultatet, der så bedre ud i kampen mod Viborg.

– Jeg synes, det så bedre ud i dag. Jeg ved ikke, om vi løb mere, men det lignede, at vi havde lidt lettere ben og sprintede lidt mere for hinanden i dag. Vi var også bedre til at få sat hinanden i scene, og det gjorde også udslaget, fortæller Bruus.

Selvom det alt andet lige må lune med en sejr, er det ikke noget, der fylder det helt store for Andreas Bruus.

– Hvis jeg skal være ærlig, så tænker jeg ikke så meget over det. Det handler for mig og drengene om at få en masse meter i benene for tiden og komme tilbage i kampform.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brøndby slår Lars Friis-løse Viborg i testkamp

Brøndby rejser i starten af februar til Portugal for at afvikle træningslejr. Her deltager man sideløbende i træningsturnering Atlantic Cup, hvor også FCK og FC Midtjylland er med.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer