1 min læsningBørkeeiet skal spille ny position i Rosenborg

Brøndby IF sendte tirsdag Tobias Børkeeiet videre til norske Rosenborg BK, og den robuste nordmand har allerede besluttet, hvilken position han skal spille på banen.

1 min læsning
Tobias Børkeeiet er færdig i Brøndby IF og skal i stedet tørne ud for Rosenborg
Tobias Børkeeiet ønsker at spille på midtbanen for sin nye klub. Foto: Scanpic/ritzau

Tobias Børkeeiet blev tirsdag præsenteret som ny spiller i Rosenborg BK efter to et halvt år i Brøndby IF.

Den store nordmand spillede flere forskellige defensive positioner i sin tid i Brøndby, men han har allerede lagt sig fast på, hvor han gerne vil spille på banen for sin nye klub.

-Jeg kommer hertil som midtbanespiller. Kjetil (Rekdal, red.) og jeg er enige om, at det er den position, hvor jeg har mit største potentiale og niveau. Jeg vil gøre mit bedste for at passe ind i den rolle i Rosenborg, fortæller han til klubbens hjemmeside og fortsætter,

-Jeg er en ret stor spiller og er blevet ret robust. Samtidig vil jeg sige, at jeg er en spillende midtbanespiller, som kan lide at have bolden meget, kontrollere spillet og kontrollere farten i kampen, fortæller Børkeeiet.

Børkeeiets kontrakt i Rosenborg løber til udgangen af 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer