3F Superligaen

Sportschef spår stor fremtid for Skipper: Allerede tæt på startopstillingen

Anton Skipper spillede ikke nogen stor rolle i Brøndby, men den unge dansker kan ifølge sin nye sportschef allerede kæmpe med om startpladserne i Norge.

Anton Skipper vinder hovedstødsduel
Skipper fik ikke meget spilletid i Brøndby, men det kan han potentielt gøre efter skifte til Norge. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Anton Skipper blev mandag aften præsenteret som ny Sarpsborg-spiller, og forlader Brøndby efter to år på vestegnen.

Sarpsborgs sportschef Thomas Berntsen er meget begejstret for sit nyindkøb og spår den unge dansker en stor fremtid.

– Skipper er en høj, solid midtstopper, der har spillet U21-landshold i Danmark og ofte er med i samtalen om U21-landsholdet. Vi tror på, at et miljøskifte vil sørge for, at han kan gøre større fremskridt hos os, siger sportschef Thomas Berntsen og fortsætter.

– Vi regner med, at Skipper med det samme går ind omkring startopstillingen. Han har både været involveret i Champions League-kvalifikationen og Superligaen hos et meget stærkt Brøndby-hold. Konkurrencen i Brøndby er god, men vi tror på, at et miljøskifte vil hjælpe ham til at blive endnu bedre, siger Berntsen til Sarpsborgs hjemmeside.

Skipper har skrevet under på en treårigkontrakt i Sarpsborg. Brøndby har i forbindelse med salget sikret sig en videresalgsklausul, der vil sikre vestegnsklubben en del af pengene, hvis stopperen bliver solgt videre fra Sarpsborg. Læs mere om det her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P