1 min læsningSimon Kjær kåret til ‘Årets Mandlige Fodboldspiller 2021’

Fredag aften blev vinderen af 'Årets Mandlige Fodboldspiller' afsløret, og her blev det den danske landsholdskaptajn Simon Kjær, der løb med hæderen.

1 min læsning
Simon Kjær vandt titlen som 'Årets Mandlige Fodboldspiller'.
Foto: Gleb Garanich/Reuters/Ritzau Scanpix

Fredag aften sendte DR sit store årlige sportsshow, denne gang med titlen ‘Sport 2021’. Her blev det offentliggjort, at vinderen af titlen som ‘Årets Mandlige Fodboldspiller 2021’ blev den danske landsholdskaptajn, Simon Kjær.

Kampen om hædersprisen ‘Årets Mandlige Fodboldspiller 2021’ stod mellem Simon Kjær, Pierre-Emile Højbjerg og Joakim Mæhle.

Simon Kjær har da også haft et godt år, hvor han er blevet en af de bærende kræfter i sin klub A.C. Milan, samtidig med at han som anfører og profil spillede en stor rolle i det danske landsholds utrolige EM i sommer.

På individuelt plan blev Simon Kjær nummer 18 ved Ballon d’Or 2021, og er samtidig blevet rost og hædret for sin indsats i forbindelse med Christian Eriksens kollaps under slutrunden.

Læs også: Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?

Simon Kjær har en gang tidligere vundet prisen. Det gjorde han, da Milan-spilleren tilbage i 2009 både løb med titlen som ‘Årets Mandlige Fodboldspiller’ og ‘Årets Mandlige Talent’.

Hverken Joakim Mæhle eller Pierre-Emile Højbjerg har tidligere vundet prisen som Årets Mandlige Fodboldspiller. Højbjerg har dog to gange tidligere vundet prisen som Årets Mandlige Talent. Det gjorde han i både 2013 og 2014.

Årets Mandlige Fodboldspiller kåres i et samarbejde mellem Spillerforeningen og DBU.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer