1 min læsningMedie: Stridigheder og krise hos de spanske mestre

Ifølge Marca er der store problemer i Atlético Madrid, hvor omklædningsrummet angiveligt er delt.

1 min læsning
Der er angiveligt stor spillersplitelse i Atlético Madrid
Der er angiveligt stor spillersplitelse i Atlético Madrid. Foto: Ander Gillenea/AFP/Ritzau Scanpix

I sidste sæson tog Atlético Madrid klubbens 11. mesterskab, da man sluttede foran rivalerne fra Real Madrid og FC Barcelona.

I denne sæson har det set anderledes svært ud for de spanske mestre, hvor man på nuværende tidspunkt er sat af i mesterskabskampen med en placering som nummer fire med 16 point op til Real Madrid på førstepladsen.

Nu melder den spanske sportsavis Marca, at der er store problemer i hovedstadsklubben. Her beretter mediet om at omklædningsrummet er ødelagt, da for mange små kliker deler truppen.

Her skulle der blandt andet være kliker bestående af Jan Oblak, Stefan Savic og Sime Vrsaljko, mens de portugisisk talende spillere som João Felix, Renan Lodi, Matheus Cunha og Felipe også holder sammen.

Slutvis skulle Rodrigo de Paul og Luis Suárez have isoleret sig, hvilket ikke ligefrem giver Diego Simeone de bedste arbejdsbetingelser forud for forårets kampe, hvor man skal forsøge at mindske forspringet til Real Madrid, ligesom man i Champions League skal forsøge at slå Manchester United ud i ottendedelsfinalerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer