1 min læsningGlemte Sunderland henter Manchester City-spiller

Sunderland har netop bekræftet, at de henter Manchester City-spilleren Patrick Roberts på en lejeaftale.

1 min læsning
Sunderland henter Patrick Roberts på en lejeaftale fra Manchester City
Patrick Roberts nåede at spille 20 Premier League-kampe som teenager for Fulham og Manchester City. Foto: WikiCommons, Nick, Bristol.

Sunderland er i nyere tid kendt for deres styrtdyk fra Premier League til den tredje bedste engelske række, League One, på to sæsoner.

Nu kan der være opløftende nyt på vej til de rød- og hvidstribede, da klubben har hentet Patrick Roberts i selveste Manchester City.

Sunderland henter englænderen på en lejeaftale for resten af sæsonen med mulighed for at forlænge opholdet en sæson yderligere.

Roberts var tidligt i sin karriere udset som et af de største engelske talenter, da han debuterede for Fulham i Premier League som 17-årig. Efter et par sæsoner i London-klubben drog han mod Manchester City, hvor han fik debut som 18-årig.

Det blev dog ikke til flere Premier League-optrædener for de lyseblå, og den nu 24-årige midtbanespiller har været på adskille lejeophold, heriblandt hos Celtic og senest i franske Troyes.

Nu venter der så endnu et lejeophold for Roberts, da han skal forsøge at bidrage til, at Sunderland rykker op i Championship. Sunderland ligger i øjeblikket nummer tre i League One.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer