Afbrydelse og rødt kort: Norwich overhaler Watford i bunden af tabellen

Fredag aften tog Watford imod Norwich City i en direkte duel om at placere sig over nedrykningsstregen.

Kampen mellem Norwich og Watford blev afbrudt efter en times spil grundet manglende belysning på banen. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Oprykkerne fra Norwich og Watford skulle fredag aften kæmpe om at spille sig ud af nedrykningsplaceringerne i Premier League. Efter ti minutters afbrydelse og et rødt kort, stod Norwich til sidst med sejren.

Kampens indledning var ikke af imponerende kvalitet fra nogle af bundholdene, men Watford dominerede det meste af første halvleg. Der manglede dog skarphed i afslutningerne.

I anden halvleg var der der skruet gevaldigt op for dramaet. Josh Sargent åbnede begivenhederne med en vanvittig skorpion-scoring, der sendte Norwich i front med 0-1.

Få minutter senere måtte dommeren Mike Dean afbryde kampen, da en af stadionets projektører ikke lyste banen op.

Spillerne måtte derfor holde sig varme i ti minutter, hvor Sargent ikke mistede sit fokus. Få minutter efter kampen blev genoptaget sendte han bolden i kassen til 0-2.

Frustrationerne for Watford blev herefter udbygget, da Emmanuel Dennis fik sit andet gule kort, der sendte ham tidligt i omklædningsrummet.

Det fik en opløftende effekt på holdkammeraten Moussa Sissoko, der på akrobatisk vis bankede bolden ind med ryggen til målet. Scoringen blev dog afvist, da han var i en offside-position.

To minutter senere fik Watford så dødsstødet, da slovakken Juraj Kucka klodset sendte bolden i eget net til 0-3.

Efter 15 minutters overtid blev det slutresultatet, hvilket sender Norwich op på en 17. plads, forbi Watford, der nu ligger til nedrykning i tabellen.