1 min læsningChelsea frygter: Coronaregler kan koste spillere CL-deltagelse

De forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea frygter, at franske coronaregler kan forhindre klubben uvaccinerede spillere i at spille klubbens kommende kamp i Champions League.

1 min læsning
Chelsea Lille Champions League Corona vaccine
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Der kan være dårlige nyheder på vej til de forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea.

London-klubben har trukket de franske mestre fra Lille i ottendedelsfinalen i Champions League, men klubben frygter nu, at de franske coronaregler kan forhindre klubbens uvaccinerede spillere i at rejse ind i landet, når returopgøret skal spilles den 16. marts.

Læs også: Tuchel går efter Chelsea-rekord: Det er ikke nemt

Engelske Daily Mail skriver, at Chelsea har søgt at få afklaring på problemstillingen hos UEFA, hvilket indikerer, at Chelsea har spiller(e) i truppen, der ikke er vaccineret.

Mediet mener desuden at vide, at UEFA principielt kunne flytte begge opgør mellem de to hold til et neutralt spillested, men det skulle angiveligt usandsynligt, da UEFA ikke ønsker at underminere den europæiske vaccinationsindsats.

Thomas Tuchel har i modsætning til landsmanden Jürgen Klopp forhold sig forholdsvis neutralt i den britiske vaccinationsdebat.

– Jeg ønsker ikke at involvere mig i at pege fingre og starte en jagt på ikke-vaccinerede personer. Det er et valg, lad os lægge den der. Vi kan ikke tvinge folk til at blive vaccineret, og det kommer jeg ikke til at ændre mening om, har Tuchel ifølge The Mirror sagt i december.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer