1 min læsningTuchel går efter Chelsea-rekord: Det er ikke nemt

Chelsea-manager Thomas Tuchel er glad for at være i Chelsea, hvor han efter Champions League-triumfen forlængede kontrakten til 2024.

1 min læsning
Thomas Tuchel planlægger at sætte en rekord i Chelsea.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Tuchel blev mandag aften kåret til årets træner af FIFA. Her kom han foran både Manchester Citys Pep Guardiola og den italienske landstræner Roberto Mancini.

Den 48-årige manager har da også gjort det godt i Chelsea, hvor han blandt andet vandt den seneste udgave af Champions League.

Thomas Tuchel fik i forbindelse med Champions League-sejren tilbudt en kontraktforlængelse med Chelsea. Det takkede han ja til, og kontrakten løber nu til sommeren 2024.

Den tyske succes-træner tilsluttede sig Chelsea i januar 2021, og hvis han forbliver manager i klubben kontrakten ud, vil han derfor have stået i spidsen for Chelsea i tre og et halvt år.

Læs også: Messi og Ronaldo udtaget: Se hele FIFA’s årets hold her

Det lyder måske ikke så sensationelt, men tre og et halvt år vil gøre ham til den længst siddende Chelsea-manager siden Abramovich overtog klubben tilbage i 2003.

Ifølge Sky Sports udtale den tyske manager selv følgende forud for Chelseas kamp mod Brighton:

– Jeg tror, jeg har en kontrakt indtil 2024. Lad det blive ved det, og så vil jeg prøve at blive så længe kontrakten siger det.

– Historien fortæller os, at det ikke er så nemt. Men jeg føler mig meget sikker på, at jeg kan klare det – Jeg vil i hvert fald ikke være et andet sted, det er helt sikkert, sagde Thomas Tuchel ifølge Sky Sports.

– Jeg er virkelig glad her, så lad os se, hvad der sker. Alle ved, at man skal skabe resultater, og jeg er ansvarlig for at skabe en atmosfære, der giver os de resultater.

Chelsea spiller mod Brighton i Premier League tirsdag aften klokken 21.00.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P