Premier League

Klopp: Vaccination burde være moralsk obligatorisk

Liverpools manager Jürgen Klopp er en af de managere i Premier League, der har taget bladet fra munden og udtalt sig i klare vendinger om det britiske vaccinationsprogram.

Jürgen Klopp Vaccine covid-19 corona Liverpool Manager Premier League Mohamed Salah

99 Procent af Liverpool-truppen er fuldt vaccineret mod covid-19 og enten har eller skal snart have en booster-vaccination.

Forrige sæsons mestre har været ganske klare i deres udmelding om vaccinen, og nu har manager Jürgen Klopp også taget bladet fra munden.

– Fra et moralsk standpunkt burde det være obligatorisk for alle, synes jeg, men det er ikke fra et retsmæssigt synspunkt, hvis det giver mening. Det handler om overtalelse. Hvis jeg gør noget, som hjælper folk omkring mig, så er det obligatorisk, som jeg ser det, men andre ser det åbenlyst anderledes, lyder det fra Klopp ifølge The Independent.

Læs også: Sterling ked af sin exit i Liverpool – roser Anfield for at give ‘superkræfter’

– Jeg er 54 år gammel, og jeg tror meget på at overtale folk til at gøre de rigtige ting, men jeg er ikke sikker i lige præcis den her sag. England er et meget bedre sted, når det kommer til vaccinationer, end eksempelvis Tyskland, forklarer Klopp, som alligevel har været overrasket over særlig én ting i England.

– Det er utroligt, hvor aggressivt anti-vaxer miljøet er, og hvor klart de ser på alle tingene, de ved åbenlyst bedre end os andre, det er virkelig tricky, lyder det med slet skjult sarkasme fra Liverpools tyske manager.

En af Jürgen Klopps største stjerner, egypteren Mohamed Salah, har ligeledes været ude og anbefale folk at i båed Europa og Egypten til at blive vaccineret.

– Hvis jeg sagde, at vaccination var forkert, så ville jeg være ligesom dem, der stopper mig på gaden og fortæller mig, hvordan jeg skal spille fodbold. Hvis Verdens Sundhedsorganisationen siger, at det er det rette at gøre, så skal vi rette os efter dem, sådan ser jeg på det, lød det tidligere på ugen fra Mohamed Salah.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge The Independent har 25 procent af spillerne i det engelske ligasystem sagt, at de ikke har i sinde at lade sig vaccinere.

Covid-19 kom igen tæt på Premier League i denne weekend, hvor kun én ud af de planlagte seks kampe blev spillet lørdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P