1 min læsningNiels Frederiksen om fremtiden: Åben for forlængelse

Brøndby IF’s træner, Niels Frederiksen, har haft en succesrig tid på Vestegnen, og han vil ikke udelukke, at han forlænger sin aftale med klubben.

1 min læsning
Niels Frederiksen afviser ikke, at han fremover er at finde i Brøndby IF som træner
Niels Frederiksen og Brøndby IF overvinter på tredjepladsen i Superligaen. Foto: Scanpix/ritzau.

Niels Frederiksen har opnået store ting i sin tid som træner i Brøndby IF, som kulminerede, da han vandt Superligaen med Vestegnsklubben sidste sæson.

Noget tyder på, at Niels Frederiksen også nyder tilværelsen som Brøndby-træner, siden han i et nyt interview med Tipsbladet ikke afviser, at han vil forlænge sin kontrakt, der udløber om halvandet år.

Læs også: Avis: Brøndby-topscorer afviser lukrativt skifte

-Jeg vil ikke udelukke, at jeg også er at finde i Brøndby i flere år fremover. Jeg kan godt se mig selv blive i klubben, fortæller Niels Frederiksen.

Med halvandet år tilbage af sin kontrakt spekulerer Niels Frederiksen ikke meget over, hvor han er at finde i fremtiden.

– Jeg tænker ikke så meget på det. Jeg er ikke så vild med de der karriereplanlægninger, fordi så meget afgøres af tilfældigheder i den her branche. Jeg har haft det princip, at hvis man får en god mulighed, skal man følge den. Det gjorde jeg, da jeg blev U21-landstræner, og da jeg blev træner her i Brøndby. Så jeg tager det stille og roligt, siger Niels Frederiksen.

Niels Frederiksen overtog trænerposten i Brøndby i 2019.

Timeline

Notifications

Notifikationer