3F Superligaen

Niels Frederiksen om fremtiden: Åben for forlængelse

Brøndby IF’s træner, Niels Frederiksen, har haft en succesrig tid på Vestegnen, og han vil ikke udelukke, at han forlænger sin aftale med klubben.

Niels Frederiksen afviser ikke, at han fremover er at finde i Brøndby IF som træner
Niels Frederiksen og Brøndby IF overvinter på tredjepladsen i Superligaen. Foto: Scanpix/ritzau.

Niels Frederiksen har opnået store ting i sin tid som træner i Brøndby IF, som kulminerede, da han vandt Superligaen med Vestegnsklubben sidste sæson.

Noget tyder på, at Niels Frederiksen også nyder tilværelsen som Brøndby-træner, siden han i et nyt interview med Tipsbladet ikke afviser, at han vil forlænge sin kontrakt, der udløber om halvandet år.

Læs også: Avis: Brøndby-topscorer afviser lukrativt skifte

-Jeg vil ikke udelukke, at jeg også er at finde i Brøndby i flere år fremover. Jeg kan godt se mig selv blive i klubben, fortæller Niels Frederiksen.

Med halvandet år tilbage af sin kontrakt spekulerer Niels Frederiksen ikke meget over, hvor han er at finde i fremtiden.

– Jeg tænker ikke så meget på det. Jeg er ikke så vild med de der karriereplanlægninger, fordi så meget afgøres af tilfældigheder i den her branche. Jeg har haft det princip, at hvis man får en god mulighed, skal man følge den. Det gjorde jeg, da jeg blev U21-landstræner, og da jeg blev træner her i Brøndby. Så jeg tager det stille og roligt, siger Niels Frederiksen.

Niels Frederiksen overtog trænerposten i Brøndby i 2019.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P