1 min læsningMedie: Tidligere Chelsea-spiller bliver ikke SønderjyskE’s redningsmand

SønderjyskE er tidligere blevet sat i forbindelse med en tidligere Chelsea-spiller, men han har nu fremtiden på plads.

1 min læsning
Colley
SønderjyskE får ikke fingrene i Joseph Colley, som har en fortid i Chelsea. Foto: chelseafc.com
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere på året blev den tidligere Chelsea-spiller, Joseph Colley, meldt som et tema for SønderjyskE, da han stod med kontraktudløb med Chievo, hvor han i efteråret ellers har været lejet ud til svenske Sirius.

Han bliver dog ikke manden, der skal løse SønderjyskE’s defensive problemer. Det svenske medie Expressen melder nemlig, at forsvarsspilleren er meget tæt på at skifte til polske Wisla Krakow, hvor lægetjekket skulle være gennemført.

Læs også:
Medie: Superligaklub vil hente tidligere Chelsea-spiller

Joseph Colley nåede at spille mere end 50 kampe for Chelseas U23-hold, men nåede aldrig at få debut på førsteholdet. Dermed må SønderjyskE kigge andetsteds, hvis man vil forstærke de bagerste geledder forud for et yderst vigtigt forår, hvor redningen skal sikres i Superligaen.

Timeline

Notifications

Notifikationer