Premier League

Aston Villas rekordindkøb afviser snak om Coutinho som trussel

Efter Aston Villas lejeaftale med Philippe Coutinho blev en realitet, har flere spekuleret i, om Steven Gerrard kan finde plads til Emiliano Buendia i startopstillingen. Nu afviser argentineren selv sladderen til SkySports.

Emiliano Buendia afviser snakken om, at Philippe Coutinho kommer til at erstatte argentineren i Aston Villa.
Emiliano Buendia tror, at han kan lære meget fra Coutinho. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Aston Villa sikrede sig tidligere i transfervinduet en lejeaftale med Philippe Coutinho, for at forstærke den offensive del af Steven Gerrards hold.

Det har rejst tvivl om Emiliano Buendia’s plads i startopstillingen. Selvom de to sydamerikaneres spillestil er sammenlignelige, mener Buendia ikke, at han og Coutinho erstatter hinanden.

– Vi minder naturligvis om hinanden. Vi vil gerne skabe og drible, men vi kan sagtens spille sammen med vores holds måde at spille på og formation, siger Emiliano Buendia til SkySports.

– Vi er spiller meget fleksibelt i forskellige roller og positioner. Så ja, vi kan godt spille sammen, og det håber jeg, vi gør. Jeg tror, at jeg kan lære meget fra en spiller som ham, slutter argentineren.

Buendia blev i sommer Villas rekordindkøb, da han skiftede fra Norwich for omkring 310 millioner danske kroner. Han har dog ikke for alvor levet op til summen, da det kun er blevet til en enkelt scoring i 17 Premier League-kampe.

Læs også: Aston Villa er ingenlunde færdige med at handle: Tidligere FCK’er på blokken

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P