LaLiga

Medie: Barca lurer på forglemt stjernespiller

FC Barcelona har angiveligt udset sig brasilianske Oscar som forstærkning til offensiven.

Oscar er angiveligt på vej mod et comeback i europæisk fodbold efter adskillige år i kinesisk fodbold.
Oscar er angiveligt på vej mod et comeback i europæisk fodbold efter adskillige år i kinesisk fodbold. Foto: Aly Song/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Selvom FC Barcelona netop har sendt Philippe Coutinho afsted til Aston Villa for at spare en del lønkroner, så vil man fortsat forsøge at forstærke sig offensivt.

Her kigger den catalanske storklub angiveligt mod Kina, hvor en gammel Chelsea-stjerne har huseret i årevis. I Shanghai finder man nemlig brasilianske Oscar, der har været i kinesisk fodbold siden vinteren 2017, hvor han skiftede fra London-klubben.

Her har Oscar tjent styrtende med penge, hvorfor hans lønkrav angiveligt ikke skulle være skyhøje i jagten på et skifte tilbage til europæisk fodbold. Her skulle FC Barcelona forsøge at udnytte netop dette ved at hente ham til klubben. Det skriver den spanske avis Mundo Deportivo i hvert fald.

Læs også:
Officielt: Ferran Torres registreret i Barca

30-årige Oscar har i sin tid i kinesisk fodbold og Shanghai Port spillet 170 kampe og scoret 50 mål, mens han i Chelsea nåede over 200 kampe, hvor det blandt andet blev til to Premier League-titler samt en Europa League-titel.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P