LaLiga

Profil med hård kritik: Spansk Super Cup i Saudi Arabien er nonsens!

Raúl García skal sammen med Athletic Bilbao spille semifinale i den spanske Super Cup, men han giver ikke meget for, at kampene skal spilles i Saudi Arabien.

Raúl García forstår ikke meget af, hvorfor de spanske Super Cup-kampe skal spilles i Saudi Arabien
Raúl García forstår ikke meget af, hvorfor de spanske Super Cup-kampe skal spilles i Saudi Arabien. Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag aften spilles den første semifinale i den spanske Super Cup mellem FC Barcelona og Real Madrid. Torsdag gælder det så den anden, når Atlético Madrid og Athletic Bilbao tørner sammen. Begge kampe inklusiv søndagens finale spilles alle i Riyadh, som er hovedstad i Saudi Arabien.

At kampene i den spanske Super Cup skal spilles netop her, giver Athletic Bilbaos profil Raúl García ikke meget for. Faktisk giver han udtryk for, at det er en skændsel.

– Det giver ikke meget mening. Det er meget simpelt. Vi spiller en turnering, som normalt bliver spillet i vores eget land, og det giver ikke mening at spille den andre andre, lyder det således fra midtbanespilleren, der fortsætter sin kritik:

– Fodbold har ændret sig i den henseende, at ingen tænker på fansene. Det, der betyder noget at genere penge, skaffe sponsorer og vi glemmer de basale principper, som fodbold bygger på. Atmosfæren, familier der kan nyde kampene sammen, kamptidspunkter der behager tilskuerne. Det er ændret meget, siden jeg startede med at spille.

Læs også:
Xavi: Ferran Torres får debut i El Clásico

Kampene mellem FC Barcelona-Real Madrid og Atlético Madrid-Athletic Bilbao spilles henholdsvis onsdag og torsdag klokken 2o og kan begge følges på Canal 9.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P