Premier League

Medie: Arsenal klar til at bruge 1,3 milliarder kroner på ny angriber

Ifølge Daily Mail er Arsenal opsatte på at hente Dusan Vlahovic i Fiorentina, men det bliver en dyr fornøjelse for London-klubben.

Arsenal er klar til at punge ud for at hente Dusan Vlahovic til Premier League.
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Når der handles på topniveau i europæisk fodbold, kan det hurtigt blive dyrt – også så dyrt, at selv de mest inkarnerede fodboldfans af og til må studse lidt over beløbene.

Arsenal har i noget tid været sat i forbindelse med den 21-årige angriber Dusan Vlahovic i Fiorentina, og det britiske medie, Daily Mail, har nu regnet på, hvor meget det kommer til at koste Premier League-klubben.

Fiorentina skulle angiveligt have meldt klart ud, at de vil have omkring 516 millioner kroner for det serbiske angrebstalent.

Derudover skulle spilleren også har gjort det klart, at hans bagland, hvilket primært består af agenter, vil have lidt mere end 133 millioner kroner for deres andel i handlen.

Slutteligt skulle Dusan Vlahovic selv have løftet sløret for sin ønskede løn, der lyder på lige knap 2,7 millioner kroner i ugen før skat. Det ville sikre den unge serber 1,4 millioner kroner ned i lommen hver uge. Den ønskede kontraktlængde er fem år.

Alt i alt siger regnestykket, at Arsenal skal være klar til at punge ud med 1,3 milliarder kroner over de næste fem år, hvis de både skal betale Fiorentina for Dusan Vlahovic, betale agenterne og betale løn i perioden.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Ifølge Daily Mail har tallene dog ikke skræmt Arsenal, der tilsyneladende ønsker at finde en solid erstatning for Pierre-Emerick Aubameyang i angrebet.

Det skulle i stedet være Dusan Vlahovic selv, der er tilbageholdende overfor skiftet, da han ønsker at skifte til en klub på et højere sportsligt niveau.

Dusan Vlahovic har scoret imponernede 18 mål i 22 kampe på tværs af alle turneringer for Fiorentina denne sæson.

Hans kontrakt med Fiorentina udløber til sommer næste år.

Læs også: Avis: Barca overvejer at rive stjernes kontrakt over

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P