1 min læsningXavi efterladt i chok – Dembélés lønkrav er enorme

Ousmane Dembélé har kontraktudløb til sommer, og franskmanden kan frit forhandle med andre klubber nu. Især efter at FC Barcelona og cheftræner Xavi Hernández har modtaget Dembélés lønkrav.

1 min læsning
Ousmane Dembélé har vanvittige lønkrav i FC Barcelona
Foto: Ritzau Scanpix / Pau BARRENA / AFP

6,1 millioner om ugen eller lige under 900.000 danske kroner om dagen.

Det er de krav, Ousmane Dembélé har til lønnen, hvis han skal forlænge sin kontrakt med FC Barcelona.

Forhandlingerne kom dog aldrig rigtig i gang, og franskmandens lønkrav har angiveligt efterladt især cheftræner Xavi i lidt af et chok.

Det skriver den tyske fodboldjournalist Florian Plettenberg, der sætter beløb på lønkravene og samtidig konstaterer, at kantspillerens krav også holder flere tyske klubber fra bordet.

Med yderligere 7 millioner euro i potentielle bonusser, vil Dembélés løn i sidste ende kunne ende på 371 millioner kroner om året og en dagsløn på + 1 million DKK.

“Fik at vide, at Xavi var næsten målløs, da han fik informationen om, hvad spilleren kræver for en kontraktforlængelse: €43m før skat om året + €7m add-ons. Bare en af ​​grundene til, at en overførsel til #FCBayern er næsten umulig.”

Siden skiftet til LaLiga har Dembele kun spillet 86 ligakampe på fem år, med kun tre starter og to udskiftningskampe i denne sæson.

Læs også:
Xavi med opløftende nyhed: Profiler vender tilbage
FC Barcelonas overforbrug er en hån mod andre klubber

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P