1 min læsningXavi med opløftende nyhed: Profiler vender tilbage

Det har været noget af en bedrift for Barcelona-træner Xavi at stille hold på det seneste, men nu begynder det at lysne, slog han fast på et pressemøde fredag.

1 min læsning
Ansu Fati vender tilbage til Super Cuppen mod Real Madrid
Foto: Ritzau Scanpix / Pau BARRENA / AFP

Når man ikke engang har 11 spillere fra førsteholdstruppen til en ligakamp, giver det grå hår i hovedbunden. Men FC Barcelonas cheftræner kan godt begynde at se lidt fremad.

Det gjorde Xavi på fredagens pressemøde, hvor han blandt andet løftede sløret for, at profilen Mephis Depay og talentet Ansu Fati snart er tilbage – dog ikke til weekenden for sidstnævntes vedkommende.

– Han har det fint, og han er meget engageret. Hvis alt går godt, er han (Depay, red) med i morgen. Ansu har det fint. Det er muligt, at han kunne have været med, men vi løber ingen risiko. Vi sparer ham, så han er klar til Supercuppen, og det er en fantastisk nyhed for os’, sagde Xavi på pressemødet forud for kampen mod Granada lørdag.

Og det er et hold Barcelona har respekt for.

– Granada er et godt hold med en god træner. Det er en vigtig kamp for os. Det er tre point i jagten på vores primære mål Champions League, sagde den tidligere midtbanespiller til den spanske presse.

Læs også:
FC Barcelonas overforbrug er en hån mod andre klubber
PORTRÆT: FC Barcelona – Mere end en klub

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P