3F Superligaen

AGF skriver kontrakt med ung angriber

AGF har skrevet kontrakt med den bare 18-årige angriber Frederik Ihler.

Frederik Ihler AGF ny angriber ung
Foto: AGF

Han fik debut for klubben i september 2020, og nu har AGF sikret hans fremtid i de kommende tre år.

18-årige Frederik Ihler skrev fredag under på sin første seniorkontrakt i den klub, som han kom til som U14-spiller, og han er ikke overraskende glad for de nye omstændigheder.

– Det er super fedt, jeg er mega stolt og glad for, at det er faldet på plads. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var helt lille. Det er kæmpestort, og man skal lige lande, lyder det fra Ihler, der har målet klart.

Læs også: AGF-koryfæ ny ungdomstræner i klubben

– Mit mål er at komme ind på holdet, arbejde hårdt og så forhåbentlig komme ind og spille på stadion hurtigst muligt, det er noget jeg ser frem til, og jeg håber det snart kommer, for det vil blive kæmpestort, lyder det fra Ihler.

Frederik Ihler er fra Aarhus-forstaden Vejlby, hvor han spillede ungdomsfodbold inden turen gik til AGF og Fredensvang, og her bliver han spået en stor fremtid.

– Ihler er en talentfuld angriber, der har haft en god udvikling i sin tid i AGF og har vist gode takter på U19 holdet efter han rykkede op. Trods sin unge alder besidder han en arbejdskapacitet som en Superliga-spiller og han har en ydmyg og seriøs tilgang til fodbolden, der vil komme ham til gode senere i karrieren, lyder det fra sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

– Nu drejer det sig for Frederik om fortsat at arbejde hårdt og fortsætte sin udvikling, så venter der ham en fin fremtid i AGF, lyder det videre fra nordmanden.

Frederik Ihler kommer først til sommer til at indtræde fuldt ud i førsteholdstruppen. Indtil da vil han fortsat spille for klubbens U19-mandskab, mens han løbende vil indgå i træningen hos superligatruppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P