Premier League

Tuchel om Lukaku-fravalg: Blev for stort og larmende

Chelseas manager, Thomas Tuchel, har til søndagens vigtige topkamp imod Liverpool valgt at undlade Romelu Lukaku fra sin kamptrup efter belgierens kontroversielle udtalelser.

Thomas Tuchel begrunder nu fravalget af Romelu Lukaku til opgøret imod Liverpool.
Thomas Tuchel har været alt andet end tilfreds med Romelu Lukaku efter hans belgierens udtalelser i et interview med SkySport. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Romelu Lukaku fik lavet store overskrifter torsdag aften, da et interview med Italy SkySport gik viralt, hvor belgieren udtalte, at han ikke var tilfreds med situationen i Chelsea.

Læs også: Chok i Chelsea: Lukaku utilfreds

Det har fået konsekvenser for Lukaku, der på grund af sine udtalelser i interviewet er blevet udeladt af Chelsea kamptrup til det meget vigtige opgør imod Liverpool i Premier League. Den beslutning satte Chelseas manager, Thomas Tuchel, ord på inden opgøret.

– Det hele blev for stort og larmende, så tæt op til kampen, hvilket er derfor, at jeg har valgt et beskytte vores forberedelser op til kampen.

– Jeg har selvfølgelig snakket med truppen, endda to gange med kernespillerne, men efter samtalerne måtte vi bare erkende, at det hele fyldte for meget, siger Thomas Tuchel til SkySport inden kampen mod Liverpool.

Læs også: Kontroversielle Lukaku sagde nej til City – Chelsea var fjerdevalg

Kampen mellem Chelsea og Liverpool starter klokken 17.30 og bliver vist på See og Viaplay.

Læs kampreferaterne og se målene fra de tre tidlige Premier League-opgør her:

Leeds sejrede mod Burnley, der havde glemt at fjerne nytårshatten
Kampafgørende dansker sikrede Brentford vital sejr
‘The Toffees’ fik karamellen galt i halsen mod Brighton

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P