Sen scoring fra modige Brighton gav pointdeling på Stamford Bridge

Romelu Lukaku var tilbage på banen og tavlen efter en kort skadesperiode, og belgierens scoring holdte dog også indtil kampens døende minutter, indtil Brighton fortjent udlignede.

Brighton snød Chelsea for sejren i overtiden da Danny Welbeck scorede til 1.1
Brighton fik det ene point med fra Stamford Bridge på en sen scoring af den tidligere Manchester United-angriber, Danny Welbeck. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter et rodet Chelsea-hjørnespark fik anføreren Cesar Azpilicueta sidste fod på bolden, der til sidst ramte stolpen.

Små 30 minutter inde i kampen steg Romelu Lukaku til vejrs på et hjørnespark og headede Chelsea i front.

Brighton kom ud til anden halvleg med et modigt udtryk, hvor Chelsea-målmanden, Edouard Mendy, blev testet ad flere omgange.

I kampens døende minutter dukkede indskiftede Danny Welbeck op og headede bolden i kassen til 1-1.

Kampens spiller: Danny Welbeck, Brighton.

Thomas Tuchels tropper fra Chelsea har i denne sæson været garant for at tage kontrollen i deres kampe, men Brightons besøg på Stamford Bridge, onsdag aften, var dog en undtagelse.

Kampens første store chance tilfaldt Chelseas anfører, Cesar Azpilicueta, der efter tumlen i Brighton-feltet, til sidst fik prikket bolden på stolpen.

Nogle minutter senere var Chelsea igen en trussel på hjørnespark. Et skarpt udført indlæg fra Mason Mount, fandt vej til en frembrusende Romelu Lukaku, der sikkert headede bolden over i det lange målhjørne.

Brighton kom som forvandlet ud til anden halvleg, hvor Neal Maupay og Tariq Lamptey manglede marginalerne for at passere Chelseas målmand, Edouard Mendy.

Brighton dominerede herefter et defensivt Chelsea-hold, men helt farligt blev det ikke.

Lige indtil indskiftede Danny Welbeck dukkede op. Brighton spillede sig fremragende igennem til Marc Cucurella, der fra venstresiden lagde et indlæg i panden på Welbeck, der udlignede i det 91. minut. Det var samtidig Brightons første mål på Stamford Bridge nogensinde.

Kampen ender 1-1, og Chelsea passerer dermed Liverpool i tabellen og overtager andenpladsen i Premier League.