2 min læsningLars Jacobsen mindes Premier League – det bedste hold jeg har spillet på

Den tidligere danske landsholdsspiller, Lars Jacobsen, fortæller i podcasten 'Bag om trøjen', at det hold, han spillede på i Everton, var det bedste i hans karriere.

2 min læsning
Lars Jacobsen fortryder sit farvel til Everton i Premier League
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

De fleste professionelle fodboldspillere kan tænke tilbage på deres karriere og mindes mange store sejre og oplevelser.

I fodboldpodcasten ‘Bag om Trøjen‘ afslører den tidligere landsholdsspiller, Lars Jacobsen, en af de ting, der har fyldt mest i hans karriere – nemlig tiden i Everton i Premier League.

Derfor gør det også ondt, når Lars Jacobsen i dag tænker tilbage på, at opholdet i Everton kunne have varet længere, end det gjorde.

Læs også: Lars Jacobsen: Vi bruger kvindernes succes som inspiration

– En af de største fejltagelser jeg har gjort, var at skifte væk fra Everton. Jeg havde muligheden for at blive der et år mere. Det er en kæmpe klub. Alle taler om Liverpool FC. Men i byen Liverpool (byen, red.) er Everton lige så stor. Internationalt kan Everton slet ikke hamle op med Liverpool FC. Men det er en fantastisk klub med et fantastisk sammenhold, og vi havde godt hold, husker Lars Jacobsen i podcasten.

– Det er nok det bedste hold, jeg har spillet på. David Moyes var manager. Vi spillede en simpel form for fodbold. Men det var jo spillere som Mikel Arteta, Steven Pienaar, Leon Osman, Phil Neville, Phil Jagielka, Joleon Lescott, Louis Saha, Yakubu, Tim Cahill og Leighton Baines. Det var en fed fed tid. Jeg blev tilbudt et år mere, men jeg tog til Blackburn fordi de tilbød to år. Og det var en fejl, siger Lars Jacobsen.

Lars Jacobsen roser også David Moyes som en ærlig mand og dygtig manager.

Everton kæmper lige nu med at finde formen i Premier League, hvor klubben lige nu er placeret på en 14. plads. De møder 26. december Burnley på udebane.

Læs også: Everton fordømmer egne fans: Repræsenterer ikke klubbens værdier

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P