1 min læsningLars Jacobsen: Vi bruger kvindernes succes som inspiration

HB Køge kvindehold klarer sig godt for tiden. I sommer vandt klubben det danske mesterskab, og i den kommende uge debuterer HB Køge så på udebane mod Hoffenheim i Champions League. Og kvindernes succes inspirerer herreholdets trænere, Daniel Agger og Lars Jacobsen.

1 min læsning
Lars Jacobsen og herrene i HB Køge kan sagtens lade sig inspirere af kvindernes succes. Foto: hbkoge.dk

HB Køges kvinder skal i den kommende uge spille Champions League for første gang, og herreholdets assistenttræner, Lars Jacobsen, fortæller nu, at de holder øje med kvindernes arbejde.

– Det er fantastisk, og jeg har sagt til pigerne og trænerne, at det er dem, der har båret klubben i den her tid, siger Lars Jacobsen til sn.dk.

– Vi træner tit lige efter hinanden, så vi følger da med i, hvad de laver. Mange af vores drenge kan da godt lære noget af den spirit og villighed til at gå all in, som pigerne har. Nogle af pigerne kommer rigtig langvejs fra, og de satser alt på deres fodbold her. Mange af de danske piger er ikke på fuld tid, men kommer efter studier eller arbejde, og de investerer i det og leverer på det niveau, de gør. Det er en stor inspiration for alle, siger Jacobsen.

HB Køge og Lars Jacobsen skal i aktion mandag aften ude mod Esbjerg, hvor de jagter den tredje sejr i træk.

Og HB Køges kvinder spiller mod Hoffenheim på udebane tirsdag aften klokken 18.45.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P