Premier League

Fire mål og masser af drama, da Tottenham tog point fra Liverpool

Der var dramatik for alle pengene, da Tottenham tog imod Liverpool i Premier League. Her var der nemlig både masser af mål, et rødt kort og en tvivlsom kendelse, der kunne have sendt Harry Kane tidligt i bad.

Diogo Jota
Diogo Jota scorede sit tiende sæsonmål, da han udlignede til 1-1 for Liverpool. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenham var for første gang på græs siden starten af december, da et coronasvækket Liverpool-mandskab mødte op på Tottenham Hotspur Stadium.

Her startede hjemmeholdet som lyn og torden og bragte sig foran ved Harry Kane efter blot 13 minutter.

Trods stort Tottenham-pres udlignede Liverpool til 1-1 ved Diogo Jota efter 35 minutter, og herefter viste Liverpool sin klasse. Trods flere store Tottenham-chancer ved særligt Harry Kane, var Alisson årvågen med flere store redninger, og derimod kunne Liverpool så score endnu engang ved Andy Robertson.

I slutfasen kom der så dramatik for alle pengene, da først Heung-Min Son udlignede til 2-2 for Tottenham, inden Andy Robertson modtog direkte rødt kort efter VAR-tjek for at have sparket Emerson Royal ned i en duel om bolden.

Kampens spiller: Heung-Min Son, Tottenham.

Liverpool var uden en række store profiler, da Virgil van Dijk, Fabinho og Thiago Alcantara sad ude med corona, mens anfører Jordan Henderson sad ude med anden sygdom. Derfor kom hjemmeholdet fra land som vilde dyr, der heller ikke har været i aktion siden den 5. december grundet stort coronaudbrud i klubben.

Det store pres udmøntede sig i en række store Tottenham-chancer, hvilket også resulterede i en scoring. Harry Kane kunne således bringe hjemmeholdet foran med 1-0 med en følt afslutning med indersiden efter blot 13 minutter. Kort herefter slap Heung-Min Son igennem, og var tæt på at bringe sit hold på 2-0 efter 15 minutter.

Efter 19 minutter kom Harry Kane så uheldigt i fokus, da han uhensigtsmæssigt gik all in på en tackling mod Andy Robertson med et højt strakt ben. Her slap den engelske landsholdskaptajn dog heldigt med gult kort.

Se selv og bedøm hændelsen herunder:

Herefter fulgte der et par Tottenham-chancer mere, men det var Liverpool, der kunne se nettet blafre. Her steg Diogo Jota nemlig til vejr efter et følt indlæg fra Andy Robertson, da stadionuret rundede 35 minutter. Dermed headede portugiseren sig op på ti ligascoringer, som placerer ham som nummer to på topscorerlisten. Fem fra sin egyptiske holdkammerat Mohamed Salah.

Liverpool tog herefter over på spil og chancer, men mere blev det ikke til i første halvleg, der dermed sluttede 1-1.

I anden halvleg startede Liverpool bedst med mest boldbesiddelse og optræk til flere chancer. Alligevel var det Harry Kane og Tottenham, der først kom frem til en stor chance, idet den engelske angriber først i det 53. minut og blot to minutter senere fik to kæmpestore chancer, som han dog brændte på det skammeligste.

Afbrænderne blev dyre for Kane & co. der i stedet kunne se Liverpool score til 1-2 ved Andy Robertson. Herefter blev det nogle dyre minutter for Liverpool, der først kunne se Alisson kikse totalt og give Son chancen for en udligning, som han udnyttede til fulde.

Kort herefter blev målscorer Robertson så udvist med direkte rødt, da han efter VAR-tjek fik ordrer om at forlade banen efter et at have sparket Emerson Royal ned i kamp om bolden.

Se hændelsen herunder:

Herefter fulgte der sporadisk optræk til et par chancer til begge hold, men det blev ved de fire scoringer, 2-2 og dermed en pointdeling.

Læs også: Tuchel om udsættelse af kamp: Vi er enige om at være uenige

Resultatet betyder, at Liverpool nu har tre point op til Manchester City, men samtidig fastholder forspringet til Chelsea på tre point.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P