1 min læsningInter hylder Eriksen efter ophævelse: Den danske maestro

Christian Eriksens kontrakt med Inter Milan er netop blevet annuleret. I kølvandet på den officielle udmelding, hylder Inter nu Eriksen, som de kalder for den danske maestro.

1 min læsning
Der skulle være interesse for Christian Eriksen fra både Holland og Premier League.
Foto: LARS BARON/Ritzau Scanpix.

Kort efter, det blev officielt, at Inter og Christian Eriksen går hver til sit, har klubben nu valgt at hylde den danske kreatør på sin hjemmeside.

– Januar 2020: Gardinerne blev løftet i La Scala-teatret. Scenen, hvor første optræden altid er speciel. Og hvor klasse mødte elegance – Christian Eriksen og Inter – kunne det ikke være andet end specielt. Der var den danske maestro, der vævede sin magi på vores midtbane, skriver klubben og fortsætter:

– Christian var en nøglefigur i vores march mod Scudettoen – en holdindsats, som Eriksen bidrog til med sin vision, intuition, afleveringer, assists og mål, inklusive nogle store. Mod Napoli. Mod Crotone, i det, der i sidste ende afgjorde titlen. Så endnu et dejligt frispark for at fejre titlen på San Siro på sæsonens sidste dag. Det er vores sidste, glade, vemodige minde om Christian på banen i en Inter-trøje. For nogle gange tager livet en drejning for det uventede og sender dig ned ad en vej, du ikke havde forestillet dig.

Det er endnu uvist, om Christian Eriksen vælger at fortsætte karrieren andetsted. Men nu er den danske midtbanespiller ihvertfald fri til at gøre det. Hans nu tidligere klub afslutter sin hyldest således:

– Selvom Inter og Christian nu går fra hinanden, skal båndet aldrig brydes. De gode tider, målene, sejrene, disse Scudetto-fejringer med fans uden for San Siro – alt dette vil forblive for evigt i Nerazzurris historie. Alt det bedste, Chris.

Læs også: Officielt: Eriksen færdig i Inter

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P