LaLiga

Medie: Barca meldes interesseret i tidligere United-talent

FC Barcelona er på jagt efter forstærkninger til offensiven, og her har den catalanske storklub nu angiveligt rettet sigtekornet ind på Adnan Januzaj fra Real Sociedad.

Januzaj
Adnan Januzaj er angiveligt på blokken i FC Barcelona, som jagter offensive forstærkninger. Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I onsdags offentliggjorde Sergio Agüero sit karrierestop på grund af hjerteproblemer, og derudover har FC Barcelona flere skader på de offensive pladser.

Derfor skal klubben på transferjagt i januar, og her meldes de blandt andet interesserede i Manchester Uniteds Edinson Cavani som direkte erstatning for Sergio Agüero, mens også spillere som Ferran Torres og Alexis Sánchez er dukket op på rygtebørsen.

På blokken skulle der eftersigende også stå en anden spiller, der tidligere har haft en arbejdsmæssig relation til den engelske storklub. Nemlig belgiske Adnan Januzaj, der spillede i Manchester United fra 2011 til 2017.

I dag gør belgieren sig dog i LaLiga hos Real Sociedad, der skulle være villige til at slippe ham for omkring 15 millioner euro. Til sommer har Januzaj dog kontraktudløb med Real Sociedad, hvilket Barca også har skrevet sig bag øret.

Læs også: Landstræner: Ser allerede forbedringer i Barca

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P