Premier League

Guardiola med lutter ros til sin belgiske kreatør

Pep Guardiola var ovenud tilfreds med sit holds præstation, da de i aftes slog Leeds med hele 7-0. Særligt Kevin De Bruynes indsats var noget, som den spanske manager var begejstret for.

Manchester City gav Leeds en syngende lussing på 7-0 i går, hvilket var Leeds' største nederlag i den bedste engelske række nogensinde. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Pep Guardiolas lyseblåklædte tropper slog Leeds med hele 7-0 i går, hvor særligt Kevin De Bruynes præstation var noget, som Manchester City-bossen var glad for.

– Vi har brug for ham (Kevin De Bruyne, red.). Ham og jeg har været sammen i seks sæsoner nu, så vi kender hinanden ret godt efterhånden, fortæller Guardiola efter gårsdagens vanvidssejr på 7-0 over Leeds og tilføjer:

– Det han har gjort for mig gennem tiden, er fantastisk. Han kommer stille og rolig tilbage i den kampform og forfatning, vi kender ham for, afslutter den spanske manager om sin belgiske stjernespiller, der for alvor er ved at genfinde formen, efter at have været ude med COVID19.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Italienske kilder: Eriksen klar til at blive fritstillet i Inter

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P