2 min læsningArsenal giver hård straf til Aubameyang

Arsenal har tildelt Pierre-Emerick Aubameyang en særdeles hård straf, efter gaboneseren endnu engang har haft disciplinære problemer.

2 min læsning
Aubameyang disciplinær anfører Arsenal straf
Anførerbindet kommer ikke længere til at sidde på overarmen af Aubameyang. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Anførerbindet kommer ikke længere til at sidde på overarmen af Pierre-Emerick Aubameyang, og han kommer ikke i kamp onsdag mod West Ham.

Det er straffen for den den 32-årige angriber fra Gabon, der endnu engang har vist dårlig dømmekraft.

Læs også: Mikel Arteta bekymret for Aubameyang

Aubameyang var også helt ude af Mikel Atetas trup til kampen mod Southampton i lørdags, og det skyldes angiveligt, at han er kommet for sent tilbage til London efter en rejse ud af Storbritannien.

– Vi forventer af alle vores spillere, i særdeleshed vores kaptajn, at de arbejder efter de regler og standarder, som vi alle er blevet enige om at sætte, lyder det i en meddelelse fra Arsenal.

Tilbage i marts blev Aubameyang ligeledes udeladt af Artetas trup, da han af flere omgange havde haft vanskeligt ved at overholde mødetider i klubben. Dengang måtte han se kampen mod lokalrivalerne fra Tottenham fra tribunerne.

Efter weekendens kamp, hvor Arsenal med en 3-0-sejr over Southampton ikke just så ud til at mangle landsholdsspilleren fra Gabon, ville Mikel Arteta ikke gå ind i detaljer om, hvorfor Aubameyang havde været fraværende.

– Han var ude af truppen på grund af brud på disciplinære regler. Jeg synes, vi har været meget konsekvente i forhold til, at vi har visse regler, der ikke er til forhandling på holdet, regler som vi givet os selv som klub, lød det lørdag fra Arteta.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I flere engelske medier spekuleres det i, at det er nye indrejseregler til Storbritannien grundet den nuværende covid-19-situation, der har gjort, at Aubameyang ikke har været tilbage fra sin rejse i tide.

I øjeblikket skal indrejsende til Storbritannien gå i selvisolation, indtil de kan fremvise en negativ PCR-test.

Pierre-Emerick Aubameyang har spillet i Arsenal siden januar 2018, og han har stadig halvandet år tilbage af sin nuværende kontrakt med klubben fra Nordlondon.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P