United cruiser videre i Champions League

Manchester United var forud for opgøret mod Young Boys sikret videre avancement som vindere af Champions Leagues gruppe F.

Der blev onsdag aften skiftet ud på målmandsposten undervejs i opgøret hos Manchester United. Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.

Mason Greenwood kunne på imponerende og akrobatisk vis gøre det til 1-0 for Manchester United, da han efter et oplæg fra Luke Shaw lavede det, der bedst kan beskrives som et side-sakse.

Efter 42 minutter spillede Donny van de Beek bolden til det forkerte hold, og det udnyttede Young Boys’ Fabian Rieder, da han med et flot skud fra distancen sendte læderkuglen ind øverst i det lange hjørne. 1-1.

Manchester United var sikret videre avancement som gruppevinder forud for opgøret. Der blev derfor sendt en række unge spillere på banen i 2. halvleg.

Manchester United foretog en sjælden udskiftning på målmandsposten, uden at der var skader involveret. Tom Heaton fik dermed sin første kamp for Manchester United efter 68 minutters spil.

Young Boys skulle bruge en sejr for at bringe sig i spil til europæisk. De er nu helt ude af europæisk sammenhæng for denne gang.

Man of the match: Mason Greenwood