1 min læsningAGF sælger ung forsvarsspiller

Forsvarsspilleren Mikkel Lassen skifter nu permanent til AC Horsens.

1 min læsning
Mikkel Lassen opnåede blot tre kampe for AGF's førstehold. Foto: AGF

Mikkel Lassen blev i sensommeren udlejet fra AGF til AC Horsens, og det lejemål har været en succes for forsvarsspilleren og 1. divisionsklubben.

Derfor er parterne nu blevet enige om en transfer for den unge forsvarsspiller, hvorfor Mikkel Lassen nu skifter permanent til AC Horsens i 1. division.

– Vi er godt besat på de pladser, som Mikkel Lassen spiller, så efter en helhedsvurdering er vi – sammen med spilleren – nået frem til, at det bedste for Mikkels udvikling som fodboldspiller er, at han fortsætter i AC Horsens, hvor han har vist sig flot frem her i efteråret. Et skifte giver rigtig god mening for alle parter og vi ønsker Mikkel alt det bedste og held og lykke i AC Horsens, og takker ham for en god tid her i AGF, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, til AGF’s hjemmeside.

20-årige Mikkel Lassen er noteret for 13 kampe for AC Horsens dette efterår.

Det har været et godt efterår for mig i AC Horsens og jeg er glad for, at det nu er blevet muligt, at jeg kan skifte permanent til klubben. Jeg er et sted i min karriere og udvikling som fodboldspiller, hvor jeg skal jagte spilletid, så jeg kan fortsætte min udvikling. Og her må jeg erkende, at mulighederne er bedre i AC Horsens end i AGF, siger Mikkel Lassen.

Historien melder intet om transfersummen.

Mikkel Lassen var på kontrakt i AGF til sommeren 2024.

Læs også: AGF fortsætter samarbejde med Arbejdernes Landsbank

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer